Camerasystemen

Camerasystemen bieden nu dankzij de vernieuwde digitale camera’s nu nog meer mogelijkheden en door de mobiele internet apparatuur als telefoon en tablet heeft u ten alle tijden de beschikking over de voor u van belang zijnde beelden. De kwaliteit van de IP camera’s en de besturingssystemen hiervoor zijn de laatste jaren aanzienlijk verbeterd. D.m.v. beschikbare apps zijn de besturingsystemen eenvoudig via internet te bereiken en dus via uw PC, telefoon of tablet oproepbaar. Met camerabewaking beschikt u over een betrouwbaar extra paar ogen; in sommige situaties gemakkelijk en in andere zelfs noodzakelijk.

CAMERASYSTEMEN: Verwoert biedt u de mogelijkheid om uw camera(‘s) op ons camera platform aan te sluiten waardoor u een continue bewaking van uw camera heeft op falen, aansluiten op ons platform kan al vanaf 1 single camera tot uitgebreide camera systemen op meerdere landelijke locaties.

Het kan zijn dat u bepaalde situaties op afstand in de gaten wilt houden of dat u bepaalde gebeurtenissen in of rondom uw pand later nog eens terug wilt zien. De wijze van schakelen en bedienen is behalve handmatig met de huidige technieken op vele wijzen mogelijk zoals (semi-) automatisch, op afstand (internet) of anders.

Er kunnen diverse redenen zijn om over te gaan tot het plaatsen van camera’s zoals:

  • Preventie maatregelen
  • Herkenning
  • Observatie
  • ter Controle
  • Bewaking

De keuze van de camera’s en besturingssytemen wordt vaak direct aan beveiliging gedacht maar ook productieprocessen, observatie van dieren, controle van automatiseringsprocessen (denk aan bruggen e.d.) zijn redenen om hen te plaatsen.

Bij oplevering van uw camerasysteem bieden wij u de mogelijkheid voor het afsluiten van een onderhoudscontract.

Verwoert:
Digitale camera’s geven u een werelds beeld.

Installatie Verwoert

In 1977 als 1 manszaak begonnen als elektrotechnische installateur bij particulieren en het MKB, maar in de loop der jaren..

Contact & Support

Onze specialisten staan voor u klaar om support te bieden. Neemt u gerust contact met hen op…

Onderhoud & Service

Uiteraard stopt het bij Verwoert niet na het opleveren van een installatie want juist ook in de volgende jaren…