Woningen, Nieuwbouw en Renovatie

De plaats van de schakelaars en stopcontacten bepalen is nog maar het begin om voor u een installatie te ontwerpen naar uw wensen en eisen zodat u ook een persoonlijke installatie op maat krijgt.
Vervolgens adviseren wij u graag over de huidige mogelijkheden om zo gezamenlijk tot een installatie te komen, waarbij wij een evenwicht weten te vinden tussen de wettelijke normen en uw wensen de nieuwste technieken, energie verbruik, comfort en duurzaamheid en de uiteindelijke kosten.

In ons overleg komen veel details voorbij zoals, de plaats van een stopcontact, het type/kleur van de schakelaar ( of dimmer), waar komt de TV, hoe komt het bed te staan, de keuken indeling, hoe hoog is de kast, juiste plaats van de lichtpunten, enz. Het zijn allemaal zaken die wij met u doorlopen om u het woongemak te kunnen bieden die u wenst.

Naast de basis elektrotechnische installatie vinden we in de huidige woning ook extra faciliteiten zoals natuurlijk de TV en Audio systemen, en inbraak installaties. Ook het toepassen van rolluiken/ elektrische zonwering e.d. zijn geen uitzondering meer.
Doordat bij Verwoert alle facetten van de elektrotechniek binnen het bedrijf volledig aanwezig zijn zullen wij al in ons advies en ontwerp al uw wensen inpassen. Zo nemen wij uiteraard ook de mogelijkheden met u door voor bijvoorbeeld zonnepanelen en/of een laadstation voor de auto. Het betekend in alle gevallen een kosten besparing en een verhoogd comfort als alle gewenste installaties gelijk in het ontwerp worden meegenomen.

Het koppelen van de diverse installatie is geen probleem meer, we praten dan over comfort wonen, en dat zorgt dan ook voor nog meer gebruikersgemak, veiligheid en energie besparing.

Verwoert:
Maatwerk vereist een persoonlijke aanpak.

Installatie Verwoert

In 1977 als 1 manszaak begonnen als elektrotechnische installateur bij particulieren en het MKB, maar in de loop der jaren..

Contact & Support

Onze specialisten staan voor u klaar om support te bieden. Neemt u gerust contact met hen op…

Onderhoud & Service

Uiteraard stopt het bij Verwoert niet na het opleveren van een installatie want juist ook in de volgende jaren…