Comfort Wonen

Helaas is het zo dat er nog steeds elektrische installatie worden aangelegd op basis van de minimale norm. Wettelijk gezien voldoet zo’n installatie maar voldoet hij ook aan uw wens ?? Een minimale NEN1010 installaties is nog steeds het zelfde als uit de jaren 60, met de huidige technieken gaat kan dat uiteraard veel efficiënter en comfortabeler.

Er kan meer, veel meer… zelfs.
Wie wil er niet de “luxe” van een comfort installatie ? Uw verlichting, verwarming, beveiliging e.d. automatisch op het uw gewenste niveau geschakeld of bediend, al dan niet met uw telefoon of tablet bediend het is allemaal eenvoudig mogelijk.

Domotica
Woningen bevatten tegenwoordig veel soorten installaties, (verwarming / elektra / audio / visueel / data / beveiliging / camerasystemen) deze werken allemaal afzonderlijk, door deze te koppelen (Domotica) haalt u veel meer uit de afzonderlijke installaties, verhoogd u het comfort en veiligheid en levert het in veel gevallen een energie besparing op. Onze systeemintegrator adviseert u graag om al uw wensen en alle mogelijkheden samen met u door te nemen.
Als u uw installatie(s) in uw woning wil laten aanleggen volgens de hedendaagse techniek (Domotica- KNX-installatie) is uw woning ook gelijktijdig levensloop bestendig geworden, en eenvoudig aan te passen aan behoeften en wensen en aan nieuwe technieken.
Installatieburo Verwoert heeft deskundig en speciaal opgeleide personen in vaste dienst die u graag adviseren en ten diensten zijn om voor u een maatwerk comfort woning op te leveren, waarbij u zelf bepaald in welke mate u van de huidige technieken gebruik wenst te maken.
U zult verrast worden door de vele mogelijkheden en de geringe kosten die hiermee zijn gemoeid.

Verwoert:
Uw Elektrotechnische installatie  kan met gemak  veel meer.

Installatie Verwoert

In 1977 als 1 manszaak begonnen als elektrotechnische installateur bij particulieren en het MKB, maar in de loop der jaren..

Contact & Support

Onze specialisten staan voor u klaar om support te bieden. Neemt u gerust contact met hen op…

Onderhoud & Service

Uiteraard stopt het bij Verwoert niet na het opleveren van een installatie want juist ook in de volgende jaren…