Infrastructuur

Voor het gebruik van internet en de overdracht van zowel spraak, databestanden en beelden is infrastructuur nodig , deze bestaat uit:

  1. Inpandige bekabeling zijnde een data netwerk incl. randapparatuur
  2. Externe lijnen bestaande uit een kabelnetwerk incl. randapparatuur van derden. (outdoor)

Bij een betrouwbare Internet en telefoonverbinding is uw infrastructuur van cruciaal belang, daarom bieden wij u externe lijnen – data netlijnen – met een betrouwbare bandbreedte die voor u noodzakelijk zijn. Door eerst samen met u te inventariseren wat u hedendaagse gebruik en het gebruik in de toekomst zal zijn van uw totale data verkeer, zullen wij u een advies uitbrengen welke bandbreedte en volume u nodig heeft.

Wij beschikken over de mogelijkheid om, als onpartijdige derde, de externe lijnen ook daadwerkelijk te meten en te controleren of er voldoende data “ruimte” op de lijnen beschikbaar is. Door dat datalijnen voor een netwerk van essentieel belang zijn voor een bedrijf en een hoge bedrijfszekerheid moeten hebben kan Verwoert voor u hierin dus een belangrijke rol spelen.

Verwoert:
Goede communicatie is duidelijk.

Installatie Verwoert

In 1977 als 1 manszaak begonnen als elektrotechnische installateur bij particulieren en het MKB, maar in de loop der jaren..

Contact & Support

Onze specialisten staan voor u klaar om support te bieden. Neemt u gerust contact met hen op…

Onderhoud & Service

Uiteraard stopt het bij Verwoert niet na het opleveren van een installatie want juist ook in de volgende jaren…