Installatieburo Verwoert

Installatieburo Verwoert is sinds 1977 actief als elektrotechnisch installatiebedrijf. Aanvankelijk als éénmanszaak begonnen als landelijk erkend installateur van installaties bij particulieren en bedrijven, maar in de loop der jaren uitgegroeid tot een gespecialiseerd, dynamisch en toonaangevend installatiebedrijf in de Haarlemmermeer en omstreken met een landelijke dekking. Kwaliteit en klantgerichtheid had dan ook als gevolg dat Verwoert als één van eerste elektrotechnische installateurs het kwaliteitswaarborg ( waarborg installateur) behaalde. Dat certificaat is inmiddels omgezet naar de kwaliteitsnorm BRL6000, en Verwoert mag zich dan ook al jaren lang elektrotechnisch KOMO-install. installateur noemen.

Bij Verwoert staat vanaf 1977 de klant centraal, het bedrijf is er op gericht om de klant het gevraagde maatwerk en service op een hoog niveau te bieden. Door de brede specialisatie kunnen wij u op vele disciplines van dienst zijn, maar juist ook een elektrotechnisch totaalpakket bieden wat 100% op elkaar is afgestemd. Installatieburo Verwoert heeft goed opgeleiden personen per discipline in de elektrotechniek in vaste dienst, zoals voor het reguliere elektrawerk, NEN1010 keuringen, beveiliging, datanetwerken, verlichting en Domotica ( comfort wonen).
In de loop der jaren zijn er dan ook diverse extra kwaliteitscertificaten behaald, welke de klant de zekerheid geven ten aanzien van de kwaliteit en deskundigheid.

Uiteraard volgt Installatieburo Verwoert de technische ontwikkelingen op de voet om u van het juiste advies te voorzien en vernieuwde en innoverende technieken in de praktijk toe te passen. Innoverende technieken worden in onze eigen test en ontwikkelruimte, voor toepassing, eerst grondig getest. U zult als klant na oplevering van de opgedragen werkzaamheden met grote tevredenheid terugkijken op de begeleiding, uitvoering en natuurlijk het eindresultaat. Uiteraard stopt het bij Verwoert niet na het opleveren van een installatie, ook in de nakomende jaren zult u nog kunnen genieten van de comfortabele installaties en onze twenty4seven services.

Andere onderdelen van Verwoert zijn:
De Lichtschuur (kerst- en feestverlichting)

Verwoert,
40 Jaar jong…..
een  dynamisch bedrijf met oog voor techniek en comfort.

Installatie Verwoert

In 1977 als 1 manszaak begonnen als elektrotechnische installateur bij particulieren en het MKB, maar in de loop der jaren..

Contact & Support

Onze specialisten staan voor u klaar om support te bieden. Neemt u gerust contact met hen op…

Onderhoud & Service

Uiteraard stopt het bij Verwoert niet na het opleveren van een installatie want juist ook in de volgende jaren…