Toegangscontrole

Gecontroleerde toegang middels pincode en paslezers zijn inmiddels een bekend begrip , maar ook toegangscontrole middels de vinger- en irisscan, de zogenoemde biometrie metingen, zijn een veel toegepaste vorm van toegangscontrole. Toegangsbeheer is vereist in vele situaties. De belangrijkste doelstelling van toegangsbeheer is het gedefinieerd beperken van de toegankelijkheid van een terrein, een gebouw of een ruimte van bepaalde personen.

Zaken die op dit moment heel eenvoudig aan en met toegangsbeheer kunnen worden gekoppeld zijn bijvoorbeeld:

  • Intelligente toegangscontrole met bezoekers- en aanwezigheidsregistratie
  • Optimale integratie met inbraakcentrale en videoapparatuur (geheel in eigen beheer !!)
  • Complete managementinformatie
  • Modulaire opbouw: ‘Systeemuitbreiding zonder investeringsverlies’
  • Gebruikersvriendelijke Software / Salaris koppeling
  • Naadloze aansluiting op bestaande netwerkinfrastructuren (TCP/IP)
  • Tijdregistratie voor bezoekers en personeel

Bij toegang controle kunt u denken aan elektrisch bediende deuren, rolhekken, luiken, tourniquets, slagbomen e.d. Kaartlezers, irisscan, biometrie lezers, vingerprint, actieve badge, barcode lezers zijn enkele voorbeelden van toegangscontrole systemen die er zijn. Voor uw bestaande deuren, hekken/poorten e.d. is er bijna altijd mogelijk om deze door ons automatisch bedienbaar te maken, waarbij dan intercom/video systeem een zeer comfortabele aanvullende oplossing biedt. Uiteraard zijn geavanceerde systemen met paslezers en keycard of clip (tot 40 cm) ook mogelijk waarbij koppeling met inbraak – camerasysteem – brandbeveiligingssystemen leiden tot een volledig inzicht in persoonsregistratie en controle mogelijkheden. Zoals van Verwoert verwacht mag worden stop onze service niet na de aanleg, wij hebben in eigenbeheer de mogelijkheid u een service contract te bieden op het door u gewenste niveau. Wat inhoud dat we u volledig alle onderhoud en beheer uit handen kunnen nemen.

Verwoert:
Toegangsbeheer  is veiligheid.

Installatie Verwoert

In 1977 als 1 manszaak begonnen als elektrotechnische installateur bij particulieren en het MKB, maar in de loop der jaren..

Contact & Support

Onze specialisten staan voor u klaar om support te bieden. Neemt u gerust contact met hen op…

Onderhoud & Service

Uiteraard stopt het bij Verwoert niet na het opleveren van een installatie want juist ook in de volgende jaren…