Industrie en MKB

Het ontwerpen en installeren van bedrijfsinstallaties waarbij efficiëntie en energie verbruik altijd een grote rol spelen is voor Installatieburo Verwoert een hoofd activiteit. Of het nu om de installatie gaat van uw winkel of showroom, kantoren, scholen, zorgcentrums kinderopvang, een werkplaats of andere industriële installaties in alle situaties kunnen wij voor u maatwerk leveren.

Daar wij binnen Verwoert alle disciplines die nodig zijn voor uw bedrijfsinstallaties, gecertificeerd kunnen bieden, is het installeren en gebruiksklaar opleveren van totaal installaties ons zeker niet vreemd. In bijna alle situaties heeft het bedrijfsleven nu eenmaal te maken met veel verschillende verplicht gecertificeerde installatie zoals Elektra, Noodverlichting, Brandmeldinstallatie, Algemene verlichting, inbraakbeveiliging, data en telefonie.

Installatieburo Verwoert heeft binnen de afdeling elektrotechniek al deze disciplines, tools en kennis om volledige installaties te ontwerpen en te realiseren paraat. Zowel ontwerp en uitvoering, alsmede service en onderhoud worden geheel in eigenbeheer uitgevoerd, uiteraard volgens uw wensen en de wettelijke eisen en normen, zoals de NEN1010 / 3140 , NEN2535 e.d.

Onze adviseurs nemen u graag de zorgen voor de certificering, regelgeving en overleg met de betrokken instanties ( brandweer, verzekering, gemeente) uit handen. Ook het ontwerpen en realiseren van , schakel- regel en besturingskasten kunnen wij op basis van uw pakket van eisen verzorgen.

Verwoert:
Verantwoord ondernemen vraagt om een  bedrijfszekere installatie.

Installatie Verwoert

In 1977 als 1 manszaak begonnen als elektrotechnische installateur bij particulieren en het MKB, maar in de loop der jaren..

Contact & Support

Onze specialisten staan voor u klaar om support te bieden. Neemt u gerust contact met hen op…

Onderhoud & Service

Uiteraard stopt het bij Verwoert niet na het opleveren van een installatie want juist ook in de volgende jaren…