WIFI netwerken

Of het nu in huis is of op de zaak, iedereen wil gebruik kunnen maken van een snelle en stabiele internetverbinding op al zijn apparaten. In basis kan dat via een vaste kabelverbinding of draadloos via de wifi-verbinding.

De realiteit is echter dat het nog niet zo gemakkelijk is om overal een fatsoenlijk draadloos signaal op te kunnen pikken. Afstand , objecten en bouwkundige uitvoering zijn daar factoren in, evenals het aantal andere wifi-netwerken in de buurt. Hoe zorg je er dan voor dat jij in ieder geval in je hele pand goede en vooral ook veilige wifi hebt? Wij leggen uit wat de rol van je router is, en in hoeverre aanvullende oplossingen als losse access points en wifi-repeaters, kunnen bijdragen aan een betere internetverbinding.

Een acces point biedt een draadloos toegangspunt tot een internetverbinding. Het access point zelf werkt echter niet draadloos. Het acces point word middels een internetkabel aangesloten. Door een juiste projectering van de acces bieden wij u een prima optie om in het hele pand te voorzien van een stabiel en sterk wifi-netwerk.

Een wifi repaeter plaats je ergens in het pand in een stopcontact, van waaruit ze dan het draadloze internetsignaal verlengen. Dit biedt echter maar ten dele uitkomst. Omdat wifi-repeaters tegelijkertijd signaal moeten ontvangen en doorgeven, wordt er maar op halve capaciteit signaal doorgegeven. Het al verzwakte signaal dat binnenkomt wordt daarmee nog eens gehalveerd, dit levert dan ook lang niet altijd het gewenste resultaat.

Voor informatie kunt u altijd bij ons terecht

Verwoert:
Acces- point projectie goed,
Dan weet je dat Internet het doet.

Installatie Verwoert

In 1977 als 1 manszaak begonnen als elektrotechnische installateur bij particulieren en het MKB, maar in de loop der jaren..

Contact & Support

Onze specialisten staan voor u klaar om support te bieden. Neemt u gerust contact met hen op…

Onderhoud & Service

Uiteraard stopt het bij Verwoert niet na het opleveren van een installatie want juist ook in de volgende jaren…