Inbraak

Inbrekers weten ondanks diverse beveiligingsmaatregelen nog steeds hun slag te slaan, er komen echter steeds innoverende producten bij waardoor we de inbreker 1 stap voor blijven. Verwoert maakt dan ook volop gebruik van de nieuwste technieken en producten om uw installaties zo optimaal mogelijk te maken.

Als CCV erkend borgbeveiligingsbedrijf leveren wij uitsluitend gecertificeerde installaties die aan de eis van uw verzekeraar voldoen. Om het juiste plan te maken is een inventarisatie van risico, leefgewoonte, omgeving en uitvoering van het pand een vereiste. Dat betekend dat ten alle tijden onze beveiliging adviseur u komt bezoeken. Of het nu om een woning, kantoor/bedrijfspand, winkel of speciaal risico gaat, wij leveren u een op maat gesneden oplossing, waarbij wij het juiste evenwicht kiezen tussen het risico, de te nemen maatregelen, leefbaarheid en kosten.

Niet alleen de diefstal na inbraak is risico maar wat te denken van gegevens en archief of het stilvallen van processen of bedrijfsactiviteit na inbraak, juist ook deze factoren worden door onze adviseer in het plan meegenomen. Vele andere zaken spelen bij inbraak een belangrijke rol en wij adviseren en zoeken graag met u naar de voor u meest gunstige oplossing, waarbij alle aspecten als een IP-doormelding, toegangscontrole, bouwkundige beveiligingen, camerasystemen en verlichting grondig worden bekeken.

Alle installaties worden persoonlijk aan u opgeleverd en overgedragen voorzien van de juiste gebruikers informatie.

Verwoert:
Goede beveiliging geeft u rust.

Installatie Verwoert

In 1977 als 1 manszaak begonnen als elektrotechnische installateur bij particulieren en het MKB, maar in de loop der jaren..

Contact & Support

Onze specialisten staan voor u klaar om support te bieden. Neemt u gerust contact met hen op…

Onderhoud & Service

Uiteraard stopt het bij Verwoert niet na het opleveren van een installatie want juist ook in de volgende jaren…