Onderhoud & Service

Bij de oplevering van de installaties wordt door Verwoert een logboek met tekeningen verstrekt, en een gedetailleerde registratie van alle inspectie en onderhoud werkzaamheden is standaard bij Verwoert. Uiteraard stopt het bij Verwoert niet na het opleveren van een gerealiseerde installatie want juist ook in de nakomende jaren zult u nog kunnen genieten van de comfortabele installaties en onze twenty4seven services. Wij beschikken over een zelfstandige service dienst, en bieden wij u de mogelijkheid om op genomen te worden in één van ons onderhoud systemen.
Wij bieden onderhoudscontracten voor het onderhouden van o.a. uw inbraak en camerasystemen, brandmeldinstallatie en noodverlichting.

Ook voor uw algemene verlichting, of de maandelijkse OP bij brandmeld installaties e.d. bieden wij u mogelijkheden om dit bij ons onder te brengen. Met het afsluiten van een onderhoudscontract heeft u de zekerheid van bijvoorbeeld een jaarlijkse inspectie en herstelronde, al dan niet aangevuld met een all-in 24uurs service contract zodat de jaarlijkse kosten volledig inzichtelijk en beheersbaar blijven.

Uw elektrotechnische installatie moet wettelijk worden gekeurd om te bepalen of deze nog aan de eisen voldoet. Voor het onderhouden en keuren ( NEN1010 en 3140 ) van uw elektrotechnische installatie kunt u bij ons terecht, waarbij u in het jaar van herkeuring vrijblijvend wordt geïnformeerd. Eenmaal opgenomen in ons onderhoudssysteem geniet u dus jarenlang zorgeloos van uw installaties. De keuringskosten vallen vaak lager uit dan u denkt zo keuren wij woningen al vanaf € 150,– informeert u gerust eens vrijblijvend.

Thermische Fotografie
Wij beschikken over een professionele camera voor thermografie. Met deze thermografie verzorgen wij rapportages van uw verdelers, schakelkasten, besturingskasten en vele andere componenten waarmee we preventief problemen in uw installatie kunnen detecteren..
Bij een NEN1010 keuring worden u verdelers standaard (gratis) met thermo grafische fotografie bekeken en beoordeeld.

Verwoert:
service gaat verder dan alleen de  aanleg.

Installatie Verwoert

In 1977 als 1 manszaak begonnen als elektrotechnische installateur bij particulieren en het MKB, maar in de loop der jaren..

Contact & Support

Onze specialisten staan voor u klaar om support te bieden. Neemt u gerust contact met hen op…

Onderhoud & Service

Uiteraard stopt het bij Verwoert niet na het opleveren van een installatie want juist ook in de volgende jaren…