Netwerken

Een data netwerk is in de meeste gevallen het hart van uw bedrijf en die dient dus van hoge kwaliteit en overzichtelijk te zijn voor het ontwerp en aanleg is kennis en juiste montage een vereiste. Verwoert beschikt hiervoor over goed opgeleid personeel. Voor aanleg voor uw datanetwerken hebben wij altijd een passende oplossing voor u.

In eigen beheer ontwerpen, monteren en installeren wij patch panelen (cat 6/7) UTP/STP. En combineren wij deze desgewenst met uw telefooninstallatie waarbij speciaal oplossingen zoals bijvoorbeeld koppeling met toegangscontrole en beveiliging door ons worden gerealiseerd. Door de toepassing van glasvezel zijn er nauwelijks meer limieten aan kabelafstanden, en data overdracht. De aanleg van een glasvezel netwerk gekoppeld aan uw datanetwerk verzorgen wij graag voor u. Compleet afgemonteerd met switchers en randapparatuur. Glasvezel To de Desk kunnen wij op hoogwaardig wijze aan u afleveren bij dit systeem wordt er glasvezel aangelegd tot bij op de werkplek en daar wordt gekozen voor een directe glasvezel verbinding of het converteren naar een UTP aansluiting. Informeert u gerust eens naar de kosten van een dergelijk op de toekomst voorbereid systeem !!

Oplevering van het netwerk vindt alleen plaats nadat elke aansluiting d.m.v. meting is gecontroleerd. Bij oplevering van het netwerk ontvangt u een logboek met de tekeningen en nummering van het patchpaneel en werkplek aansluitingen. Bij oplevering van een gecertificeerd netwerk ontvangt u bij het logboek uiteraard ook de uitgebreide meetresultaten van het netwerk.

Verwoert:
Met een  goed netwerk
is het goed netwerken.

Installatie Verwoert

In 1977 als 1 manszaak begonnen als elektrotechnische installateur bij particulieren en het MKB, maar in de loop der jaren..

Contact & Support

Onze specialisten staan voor u klaar om support te bieden. Neemt u gerust contact met hen op…

Onderhoud & Service

Uiteraard stopt het bij Verwoert niet na het opleveren van een installatie want juist ook in de volgende jaren…