Verlichting

De ontwikkeling op het gebied van verlichting wordt door ons op de voet gevolgd en op dit moment zijn de resultaten van LED zo dat het op steeds meer plaatsen goed inzet baar is. Met name op plaatsen waar veel en langdurig verlichting brand is LED een zeer goed alternatief voor de conventionele verlichting. Door het toepassen van LED verlichting bespaard u op de energie kosten ( tot 70% ) en de LED heeft een veel langere levensduur. Denkt u hierbij aan hallen, magazijnen, terreinverlichting, parkeergarages, kelders, kantoren, enz.
Zo is LED-verlichting inmiddels ook breed inzetbaar voor het aanlichten van uw pand, terrein en tuin. Onze adviseur staat u graag te woord om u van het juiste advies te voorzien.

Naast de ontwikkeling van LED verlichting is er ook een grote ontwikkeling gaande op het gebied van dynamische (emotie) verlichting. Deze verlichting is niet alleen regelbaar in lichtsterkte maar ook in lichtkleur (van helderwit tot warmwit). Diverse onderzoeken hebben uitgewezen dat hiermee niet alleen de productiviteit toeneemt, maar er ook een verhoogde concentratie ontstaat. Verlichting is een van onze hoofdactiviteiten en u kunt dan ook altijd bij ons terecht, of het nu om uw winkel, het kantoorpand, showroom of magazijn gaat.

Noodverlichting
Ook noodverlichting is een belangrijk aspect van uw verlichting en aan strikte eisen en richtlijnen gebonden, waardoor de gebruiker ten alle tijden “en dus zeker bij calamiteiten” verzekerd is van een goed functionerende noodverlichting installatie die in geval van nood alle aanwezigen veilig naar de dichtstbijzijnde uitgang verwijst. Wij verzorgen voor u niet alleen de projectering ( binnen het wettelijk kader) maar uiteraard ook de aanleg, en het onderhoud.

Verwoert:
Met goede verlichting heeft u een heldere kijk op zaken.

Installatie Verwoert

In 1977 als 1 manszaak begonnen als elektrotechnische installateur bij particulieren en het MKB, maar in de loop der jaren..

Contact & Support

Onze specialisten staan voor u klaar om support te bieden. Neemt u gerust contact met hen op…

Onderhoud & Service

Uiteraard stopt het bij Verwoert niet na het opleveren van een installatie want juist ook in de volgende jaren…